roendeitrues

    Turism.drajna.ro îşi propune să promoveze ce avem mai frumos în comuna noastră şi să tragă un semnal de alarmă acolo unde locuri cu o încărcătură istorică deosebită, care ar putea fi cunoscute tuturor,  se pierd. 

Vom avea în vedere nu doar poveşti de călătorie şi tips-uri de orice fel, absolut necesare oricui, ci şi probleme de legislaţie şi alte lucruri care ar trebui spuse despre turismul istoric..

Site-ul turism.drajna.ro este parte integrantă a site-ului mamă drajna.ro, reprezintă initiativa unor persoane pasionate de călătorie, istorie, cultură, patrimoniu, şi este construit pe platforma joomla.org. Administrator al acestui portal este Cristian Rențea.

Accesul si utilizarea site-ului www.turism.drajna.ro se face sub autoritatea acestor reguli, și a Termenilor și Condițiilor acestui site din meniul aflat la subsolul paginii. Utilizarea site-ului, logarea si accesul la servicii presupune implicit acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora.

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii despre turismul local din comuna Drajna. Orice utilizare in alte scopuri decat acesta nu este permisa.

Prin termenul “utilizator” al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Turism.drajna.ro ofera acces liber la site-ul turism.drajna.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Drajna.ro (Cristian Rențea) sau de partenerii sai. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara permisiunea anterioara explicita, prin acord scris al Drajna.ro sau al lui Cristian Rențea.

Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea  Drajna.ro sau a clientilor sai.

Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al drajna.ro, drajna.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de drajna.ro si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau informatiilor puse la dispozitie de turism.drajna.ro prin intermediul site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Turism.drajna.ro isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace contactarea si utilizarea acestui site si de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare a persoanelor implicate, daca exista dovada ca scopul este distrugerea sau alterarea site-lui, a continutului sau securitatii acestuia sau incercarea de a ataca sau discredita drajna.ro sau partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora.

Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

Template Settings

Color

For each color, the params below will give default values
Green Blue Brown Yellow

Body

Background Color
Text Color
Background Image for Layout Style: Boxed
Layout Style
Select menu
Google Font
Body Font-size
Body Font-family